~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~tak jumpa kerana tak mencari~tak rasa kerana tak menghayati~

Monday, February 27, 2012

2 Bulan Usia Perkahwinan

24 Februari 2012 Hari Jumaat

Balik dari sekolah dalam pkul 12.30tgh hari. Isteri dah tunggu depan rumah dengan senyuman yang manis. Kami bersalaman, kemudian isteri suruh masuk rumah berehat2. Aku berehat, kemudian mempersiapkan diri untuk solat jumaat. Selepas makan bersama isteri, aku pun menuju ke kereta untuk ke masjid, bila masukje ke dalam kereta, terperanjat tengok tepi cermin depan..cakkkkk,surpriseeee....!!!!Tengok isteri tersenyum dari luar kereta, mungkin terhibur melihat gelagatku yg masih terperanjat. Aku bukak cermin kereta, " Terima kasih ye ayang, t pas solat jumaatni abg bace ek suratni...luv u". Ya, hari tu adalah hari ulangbulan usia perkahwinan kami yang dah masuk usia 2 bulan.
Hati lelaki aku terharu, bercampur dengan perasaan cinta dan kasih pada isteri semakin menebal. Sangat2 comel kejutan yang die berikan kepadaku. Kalo sebelum ni, masa genap sebulan usia perkahwinan kami, balikje dari sekolah..masukje dalam bilik..
tadaaaaaa...

sangat sweet kan?

So aku lak, belikan coklat banyak2 kesukaan dia(isteriku ni pencinta coklat- bak kate die la,hehe)..bawa die kuar dating, g makan Kenny Rogers..antara restoran favourite beliau..

Alhamdulillah..sangat suka, sangat bahagia.. gembirakan hati isteri Allah bagi ganjaran pahala, gembirakan hati suami ganjaran pahala dan syurga menanti..Allahuakbar!!

" Salinglah memberi hadiah nescaya akan saling mencintai " Hadith riwayat Thabrani.

No comments:

Post a Comment